Ruilen & retourneren

SanyDeal wil natuurlijk dat u enthousiast bent over uw nieuwe aankoop. Als u echter een artikel moet retourneren, staat ons team voor u klaar. Hieronder vindt u enkele punten waarmee u rekening moet houden wanneer u een product retourneert dat u bij SanyDeal  hebt gekocht.

Standaard retourbeleid:
Je hebt 15 kalenderdagen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is ALTIJD verantwoordelijk voor de verzending.

Alleen artikelen die rechtstreeks bij SanyDeal  zijn gekocht, kunnen aan SanyDeal  worden geretourneerd. SanyDeal producten die via andere retailers zijn gekocht, moeten worden geretourneerd in overeenstemming met hun respectieve beleid voor retours en terugbetalingen.

SanyDeal dekt geen verzendkosten voor retourzendingen. Zorg ervoor dat het item dat u retourneert, opnieuw is verpakt met alle snoeren, accessoires en documentatie die zijn meegeleverd zoals toen u het ontving.

  • Annulering van bestellingen en adreswijzigingen
  • Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd.

Als u het apparaat niet kunt ophalen van het oorspronkelijke adres, probeert de koerier het tot 2 keer af te leveren en uw pakket vervolgens gedurende 10 dagen bij het dichtstbijzijnde PostNL- DHL- UPS- kantoor te bewaren.

Als u het daar niet kunt ophalen, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. SanyDeal  zal dan contact met u opnemen om een ​​gewenste adreswijziging te bevestigen. Als u een terugbetaling wenst, kunt u bij aflevering het pakket aannemen en volgens onderstaand retour formulier het product terugsturen naar ons.

Eenvoudig terug sturen in 3 verschillende stappen:

Stap 1: Vul het retourformulier in (download hier)

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retour formulier. Zorg dat je je pakketje voorziet van een Track & Trace Code.

Als verzender bent u ALTIJD verantwoordelijk voor uw retours en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoop bedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje weer retour hebben zorgen we ervoor dat uw aankoop bedrag binnen 5 werkdagen weer op uw bankrekening staat.

SANYDEAL

Wij staan garant voor een goed product en een eerlijke prijs. Sanydeal is de site voor dagelijkse benodigdheden en natuurlijk voor leuke gadgets en cadeaus.

NIEUWSBRIEF

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Ontvang leuke kortingen, acties en meer.

© 2021 SanyDeal alle rechten voorbehouden